JUST NU: BAJEN TRYCKER På – SKICKAR IVäG EN PROJEKTIL På TELE2

Hammarby möter IFK Värnamo på Tele2 Arena.

Matchen kickade igång klockan 16.30 och ställningen är 0-0.

IFK Värnamo kommer till Stockholm för att möta Hammarby på Tele2 Arena.

Hammarby ställer då upp med exakt samma elva som i vinsten mot Västerås SK. Därmed får Markus Karlsson fortsatt förtroende på mittfältet av Kim Hellberg.

Hos gästerna kastas Jonathan Rasheed in i mål igen. Det blir hans första allsvenska match för säsongen.

Startelvor:

Hammarby IF: Dovin - Skoglund, Kurtulus, Fenger, Pinas - Karlsson, Tekie - Johansson Schellhas, Besara, Djukanovic - Boudah.

IFK Värnamo: Rasheed - Winsth, Larsson, Hasic, Lohikangas - Adjei, Näsström, Wenderson - Engvall, Johnbosco Kalu, Bergh.

Läcker hyllning till Mads Fenger på Tele2 med ett fint och värdigt tifo till dansken, detta då han i dag gör sin 200:e match i grönvitt. Härligt tryck på läktarplats.

När matchen väl kickade igång dröjde det till den åttonde minuten innan det hettade till.

Djukanovic fixade frispark nära vänster hörnflagga och när alla väntade sig inlägg testade kapten Besara en fräckis genom att dra ett skott mot bortre krysset. Bollen gick tätt över. Smart och snabbtänkt av Hammarbys storstjärna.

I den 21:a minuten skickade Boudah iväg en projektil mot mål. Bollen såg ut att kunna segla in i krysset, men i stället gick den tätt utanför Rasheeds högra stolpe.

Hammarby det bättre laget i inledningen av matchen på ett kyligt och regn i luften-Tele2. Vädret betydligt bättre på samma arena i går då Hammarbys damlag krossade Djurgården med 4-1 i ett soligt och 23-gradigt Stockholm.

Om Besara och Boudah visade prov på bra tryck i bössan var det inte samma hårda skott som Djukanovic skickade iväg i 25:e minuten. Bollen rakt på Rasheed i fint läge i straffområdet, detta efter propagandafotboll från Hammarby på offensiv planhalva.